NE?

Kat Tahliye Planlarının Hazırlanması

NEDEN?

İşletmenizde hızlı ve düzenli bir tahliye işlemi için, güvenli alanlara kaçış yollarının incelenmesi ve potansiyel tehlikelerin iyi analiz edilmesi gerekmektedir.

NASIL?

Afet Riskleri Azaltma Grubu olarak, acil durumlarda işletmeniz çalışanlarını güvenle tahliye edebilmek için kat planlarınız ve yerleşim planlarınız üzerine yangın söndürme unsurları, tahliye yolları, acil çıkışları ve toplanma noktaları gösteren tahliye planlarınızı hazırlıyoruz. Bununla birlikte açık alandaki müdahale operasyonları için işletmeniz çevresindeki dış toplanma alanları, ilk yardım alanları, ambulans ve itfaiye araçlarının konuşlanma yerlerini gösteren dış müdahale planlarınızı hazırlayabiliyoruz.

NEREDE?

Bu çalışmaları tamamen işletmenize ve sektörünüze uygun olarak geliştiriyoruz.

NE ZAMAN?

İşletmenin niteliği veya bağlı tesisin büyüklüğü gibi konular çalışma süresini belirlemektedir. Sizlerin talep ve gereksinimlerine istinaden zaman planını hazırlıyoruz. Mutabık kalınan tarihler boyunca görevlendirilecek danışmanlar ile saha ve ofis çalışmalarında bulunuyoruz.

KİM?

Bu çalışmayı alanında uzman danışmanlar gerçekleştiriyor. Danışmanların belirlenme süreci işletmenizin faaliyet konularına göre şekilleniyor.

Next Steps...

This is should be a prospective customer's number one call to action, e.g., requesting a quote or perusing your product catalog.