NE?

Yüksekte Çalışma ve Askıda Kalan Personeli Kurtarma Planının Hazırlanması

NEDEN?

Düşme sonucu askıda kalan kişinin, uzun süre hareketsiz ve dik pozisyonda kalması, 5 dk. ile 30 dk. arasında çeşitli semptomlarla başlayan ve kişinin ölmesine kadar ilerleyen durumlarla karşı karşıya bırakabilir. Zamana karşı mücadele kurtarma operasyonu, daha önceden hazırlanmış kurtarma planı dahilinde, en kısa sürede ve organize bir şekilde uygulanabilir.

Afet Riskleri Azaltma Grubu olarak, çalışanlarınızın yüksekte çalışmalarını kapsayan, personel sorumluluğu, hazırlık, ilk haber alımı, durum değerlendirme, kurtarma ve tahliye, ilk yardım çalışmaları ve müdahale edecek diğer personelin yapacağı çalışmaları açıklayan Yüksekte Çalışma ve Askıda Kalan Personeli Kurtarma Planlarını hazırlıyoruz.

NASIL?

Kurtarma prensiplerinin belirlenmesi amacıyla işletmenizde bulunan yaşam hattı ve yüksekte çalışma alanlarında saha incelemelerinde bulunacaktır. Bu saha incelemelerinde aşağıda sıralanan konular değerlendirilecektir.

  • Yüksekte çalışılan alanlar ve mevcut çalışma prensipleri
  • Ankraj noktaları
  • Mevcut kullanılan ekipmanlar
  • Kurtarma planını etkileyecek ortamdaki riskler
  • Kurtarmada gerekli olabilecek veya askıda kalmaya maruz kalınabilecek noktalar
  • Kurtarma gereklilikleri
  • Kurtarma prensipleri ve yöntemi
  • Kurtarmada ihtiyaç duyulacak ekipman ve eğitimlerin belirlenmesi

Saha ziyareti sonrasında plan hazırlığı kapsamında ofis çalışması yapılacak ve işletmenize özel kazazedeye erişim, kurtarma ve tahliye prensiplerinin belirlendiği detaylı kurtarma planı ve görselli talimatlar hazırlanacaktır.

NEREDE?

Bu çalışmaları tamamen işletmenize ve sektörünüze uygun olarak geliştiriyoruz.

NE ZAMAN?

İşletmenin niteliği veya bağlı tesisin büyüklüğü gibi konular çalışma süresini belirlemektedir. Sizlerin talep ve gereksinimlerine istinaden zaman planını hazırlıyoruz. Mutabık kalınan tarihler boyunca görevlendirilecek danışmanlar ile saha ve ofis çalışmalarında bulunuyoruz.

KİM?

Bu çalışmayı alanında uzman danışmanlar gerçekleştiriyor. Danışmanların belirlenme süreci işletmenizin faaliyet konularına göre şekilleniyor.

Next Steps...

This is should be a prospective customer's number one call to action, e.g., requesting a quote or perusing your product catalog.